Bestelinformatie en Algemene voorwaarden


Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van stofFUN.

 

ORDERBEVESTIGING

Na het plaatsen van een order, ontvangt u een automatische bevestiging op het opgegeven emailadres. Mocht u deze mail niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op, want er kan iets mis gegaan zijn.

 

BETAALMOGELIJKHEDEN

Vooraf overmaken of contante betaling bij afhalen.    

 

Vooraf overmaken: het bedrag kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL70INGB0007732667 op naam van stofFUN.

 

Wij reserveren de bestelling 7 dagen, gerekend vanaf de datum waarop de bestelbevestiging is verzonden. Als wij uw betaling na 7 dagen niet ontvangen hebben, vervalt de bestelling automatisch.

 

Contante betaling of pinnen bij afhalen. 

 

VERZENDING

De bestelling verzenden wij binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan nemen wij contact met u op om hierover te overleggen.

 

BEZORGING

Bestellingen worden verzonden met PostNL. Een bestelling wordt in de meeste gevallen de dag na verzending bezorgd. PostNL bezorgt op  dinsdag t/m zaterdag. Zodra wij een pakket hebben overgedragen aan PostNL hebben wij daar geen invloed meer op en kunnen daarom niet verantwoordelijk gesteld worden voor een te late bezorging.

 

AFHALEN

De bestelling kan afgehaald worden na afspraak op Dijkstraat 46, 6681 VZ te Bemmel.

 

VERZENDKOSTEN

Een pakketje dat onder brievenbus past valt, verzenden we met PostNL als brievenbuspost voor € 2,95 excl. btw.

Een zending die niet door de brievenbus past of te zwaar is, zal via pakketpost met PostNL verstuurd worden . We berekenen € 6,95 excl. btw tot 10 kilo.

 

Mocht u voor pakketpost betaald hebben en de bestelling wordt per brievenbuspost verstuurd dan zullen wij de teveel betaalde verzendkosten terugstorten.

 

We berekenen geen verzendkosten bij een orderbedrag (exclusief de verzendkosten) van
€ 100,00 of meer. Het kan zijn dat de verzendkosten toch op de factuur staan. Wij zullen na ontvangst van uw bestelling de verzendkosten in mindering brengen en u de aangepaste factuur per mail sturen.

 

VERZENDKOSTEN BUITENLAND

Voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. Kies bij het plaatsen van een order voor de optie: vooraf overmaken. Na ontvangst van de order nemen wij contact met u op en zullen u een aangepaste factuur met de juiste verzendkosten sturen.

 

 

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien stofFUN reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

RETOURNEREN

U heeft een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Kant en klare knutselpakketten kunnen niet geretourneerd worden. Deze worden na bestelling naar wens samengesteld. 

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. StofFUN zal de gehele aankoopsom na ontvangst van de retourneerde artikelen, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal nadat wij dit artikel ontvangen hebben aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg betaalt u  € 6,95.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan stofFUN kenbaar te worden gemaakt.  Stuur ons een e-mail en vermeld u hierbij uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren.


Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

StofFUN

Dwarsdijk 101

6681 TS   BEMMEL