Knutselpakketten

Op zoek naar een origineel doe het zelf knutselpakket voor een kinderfeestje of babyshower of gewoon een gezellig avondje knutselen met vriendinnen? StofFUN verkoopt leuke knutselpakketten voor verschillende gelegenheden.

Knutselpakketten kinderfeestje

Knutselpakketten volwassenen

 

Ben je een beetje handig, maar heb je weinig tijd om een feestje voor te bereiden, bestel dan een stofFUN knutselpakket. In het pakket zit op (stof) scharen na alles wat je nodig hebt. De inhoud van onze knutselpakketten is heel gevarieerd omdat wij veel verschillende materialen hebben. 

Bij bestelling van een knutselpakket kan een voorkeur voor kleuren doorgegeven worden. Wij hebben geen standaard pakketten, maar stellen de pakketten na bestelling samen. 

Het materiaal per pakket kan verschillen i.v.m. de beschikbaarheid van de materialen. Los bij te bestellen zijn stof scharen voor € 4,50 per schaar. 

Wij raden aan om het pakket minimaal een week voor de benodigde datum te bestellen i.v.m. de postbezorging. Deze pakketten worden naar wens samengesteld en kunnen daarom niet geretourneerd worden.